Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine te-am găsit Vizitatorule, Bine ai venit Îti mulţumim pentru că ne-ai ales şi vrem să ştii că suntem mândrii că ai contribuit la dezvoltarea comunităţii datorită înregistrării tale.Te invitam săţi faci o prezentare uite aici: https://whov.forumgratuit.ro/f18-prezentare şi sa citeşti regulamentul , comunităţii pentru a evita sancţiunile https://whov.forumgratuit.ro/t21-regulament . Cu multa stimă şi respect .

Sugestii prezenta!!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Sh@rK

Sh@rK

Data de inscriere : 30/07/2013
Varsta : 44
Localizare : La masa in pizda

Sugestii prezenta!! Empty
MesajSubiect: Sugestii prezenta!!   Sugestii prezenta!! EmptyMar Noi 19, 2013 2:23 pm

As vrea sa facem un fel de catalog cu prezenta in care cei care nu intra de 5 ori in 7 zile si sa posteze ceva o dovada sa fie trasi la rspundere ca eu unu m-am cam saturat de cei care sunt pe server sunt in clanul wHo dar nici macar nu stiu forumul nostru si intra odata pe sapt deci la mai mult de 5 absente sa fie "exmatriculati" din clan asta daca nu au vreo scuza care sa fie plauzibila de a nu intra pe forum....... lasati parerile voastre aici Very Happy
Sus In jos
Bradea

Bradea

Data de inscriere : 23/10/2013
Varsta : 27
Localizare : Las Vegas

MesajSubiect: Re: Sugestii prezenta!!   Sugestii prezenta!! EmptyMier Noi 20, 2013 7:05 am

Sugestii prezenta!! 4069679191
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sugestii prezenta!!   Sugestii prezenta!! EmptyJoi Noi 21, 2013 11:25 am

Sugestii prezenta!! 4069679191 
Sus In jos
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul
Bradea

Bradea

Data de inscriere : 23/10/2013
Varsta : 27
Localizare : Las Vegas

MesajSubiect: Re: Sugestii prezenta!!   Sugestii prezenta!! EmptySam Dec 21, 2013 2:24 pm

Ce sa zic ..eu care sunt plecat si tot ma mai uit .. Sugestii prezenta!! 4069679191
Sus In jos
Sh@rK

Sh@rK

Data de inscriere : 30/07/2013
Varsta : 44
Localizare : La masa in pizda

MesajSubiect: Re: Sugestii prezenta!!   Sugestii prezenta!! EmptySam Dec 21, 2013 2:33 pm

Bravo Bradea......dai dovada de o adevarata seriozitate si pentru asta nu pot decat sa te felicit Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sugestii prezenta!!   Sugestii prezenta!! Empty

Sus In jos

Sugestii prezenta!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» PREZENTA wHo
» PREZENTA !