Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine te-am găsit Vizitatorule, Bine ai venit Îti mulţumim pentru că ne-ai ales şi vrem să ştii că suntem mândrii că ai contribuit la dezvoltarea comunităţii datorită înregistrării tale.Te invitam săţi faci o prezentare uite aici: https://whov.forumgratuit.ro/f18-prezentare şi sa citeşti regulamentul , comunităţii pentru a evita sancţiunile https://whov.forumgratuit.ro/t21-regulament . Cu multa stimă şi respect .

PREZENTA !

In jos 
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

PREZENTA ! Empty
MesajSubiect: PREZENTA !   PREZENTA ! EmptySam Noi 16, 2013 1:42 am

Tinand cont ca in ultima luna nu am prea putut sa ma ocup de clan ( sa-l ajut pe vipera mai exact ) vreau sa vad cati dintre voi sunt activi si pe forum ! Aici veti lasa nick-ul vostru si textul " Doresc in continuare sa fiu membru wHo# sau wHo`s#

Termen pana pe 26.11.2013 !
Sus In jos
Sh@rK

Sh@rK

Data de inscriere : 30/07/2013
Varsta : 44
Localizare : La masa in pizda

PREZENTA ! Empty
MesajSubiect: Re: PREZENTA !   PREZENTA ! EmptySam Noi 16, 2013 3:31 am

Avand in vedere ca nu te-am vazut de mult pe forum pe tine ar trebuii sa incepi cu explicatii dece nu ai fost activ pe forum si dupaceea sa faci topic dinasta dar oricum..... Jac[K]s0n alaturi de wHo for ever Very Happy
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

PREZENTA ! Empty
MesajSubiect: Re: PREZENTA !   PREZENTA ! EmptySam Noi 16, 2013 7:21 am

alaturi de wHo`s#
Sus In jos
Continut sponsorizat

PREZENTA ! Empty
MesajSubiect: Re: PREZENTA !   PREZENTA ! Empty

Sus In jos

PREZENTA !