Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine te-am găsit Vizitatorule, Bine ai venit Îti mulţumim pentru că ne-ai ales şi vrem să ştii că suntem mândrii că ai contribuit la dezvoltarea comunităţii datorită înregistrării tale.Te invitam săţi faci o prezentare uite aici: https://whov.forumgratuit.ro/f18-prezentare şi sa citeşti regulamentul , comunităţii pentru a evita sancţiunile https://whov.forumgratuit.ro/t21-regulament . Cu multa stimă şi respect .

Cerere clan Mr.Zapacitu

In jos 
+4
ReLaX
sTeAuA 25
vitalievlad
Mr.Zapacitu
8 participanți
AutorMesaj
Mr.Zapacitu

Mr.Zapacitu

Data de inscriere : 08/04/2014

Cerere clan Mr.Zapacitu Empty
MesajSubiect: Cerere clan Mr.Zapacitu   Cerere clan Mr.Zapacitu EmptySam Mai 31, 2014 8:54 am

Nick:Mr.Zapacitu
Nume:George
Varsta:15
Steam On/Off: Off
Y!M: lcs_zapacitu
De cine ai fost adus: Prima oara m-au invitat in wHo's love you bullet mihai mai multi..
Vechime cs:6 ani ( 1 jumate pb )
De  ce vre in clan?: Pentru ca este unul din cele mai frumoase clanuri si cred ca o sa fac fata + ca am mai fost in el.
Sus In jos
vitalievlad

vitalievlad

Data de inscriere : 28/05/2014
Varsta : 26

MesajSubiect: Re: Cerere clan Mr.Zapacitu   Cerere clan Mr.Zapacitu EmptySam Mai 31, 2014 9:32 am

Pro..Dar vezi cu limbajul..
Sus In jos
sTeAuA 25

sTeAuA 25

Data de inscriere : 27/12/2013
Varsta : 37
Localizare : arad

MesajSubiect: Re: Cerere clan Mr.Zapacitu   Cerere clan Mr.Zapacitu EmptySam Mai 31, 2014 11:42 pm

Cerere clan Mr.Zapacitu 4069679191  sper sa nu ne dezamagesti

Ultima editare efectuata de catre sTeAuA 25 ™ in Dum Iun 01, 2014 11:59 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
https://whov.forumgratuit.ro/
Mr.Zapacitu

Mr.Zapacitu

MesajSubiect: Re: Cerere clan Mr.Zapacitu   Cerere clan Mr.Zapacitu EmptyDum Iun 01, 2014 12:51 am

Ti-am dat toate pozele frate :|si cu limbajul am vorbit asa deoarece eram suparat atunci Sad
Intreaba-l pe skitt pe coss pe mike ,ca oricui i-am dat au zis ca sunt 5 poze numai tu ai vazut 4 Neutral
Imi pare rau :(eu chiar vreau sa intru in clan..
Si vipera .. daca vezi asta Te rog sa ma ierti
Si tu steaua la fel .. imi pare rau X_X
Sus In jos
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul
FloriN

FloriN

Data de inscriere : 28/12/2013
Localizare : OLT

MesajSubiect: Re: Cerere clan Mr.Zapacitu   Cerere clan Mr.Zapacitu EmptyDum Iun 01, 2014 2:33 am

Daca ai fost in wHo`s# nu mai trebuie sa faci cerere clan pentru wHo# deoarece vei fi in clan automat , fiindca cei din wHo`s# i-au mutat detinatori in wHo# .... deci este degeaba cerere doar daca ai fost in wHo`s#
Sus In jos
https://whov.forumgratuit.ro
Mr.Zapacitu

Mr.Zapacitu

MesajSubiect: Re: Cerere clan Mr.Zapacitu   Cerere clan Mr.Zapacitu EmptyDum Iun 01, 2014 2:58 am

Am fost in wHo's. uite-te la cereri si o sa ma gasesti acolo am stat vreo 2-3 saptamani in clan.
Sus In jos
sTeAuA 25

sTeAuA 25

Data de inscriere : 27/12/2013
Varsta : 37
Localizare : arad

MesajSubiect: Re: Cerere clan Mr.Zapacitu   Cerere clan Mr.Zapacitu EmptyDum Iun 01, 2014 3:08 am

Ai fost dar ai iesit din cate ami aduc eu aminte bn si acuma vrei sa faci la fel ???
Intri in clan ca sa primesti unban ????
Stiu ca esti banat si pe lcsnet o saptamana
Daca nu ati dadeam ban nu intrai in clan Razz
Sus In jos
https://whov.forumgratuit.ro/
Mr.Zapacitu

Mr.Zapacitu

MesajSubiect: Re: Cerere clan Mr.Zapacitu   Cerere clan Mr.Zapacitu EmptyDum Iun 01, 2014 3:22 am

Steaua , intreaba-l pe skittles ca el e varamiu am incercat sa gasesc sv vostru o saptamana . de mult am vrut sa intru in wHo deoarece este cea mai frumoasa familie .
si NU ! nu sunt banat pe lcsnet si nici nu intru in clan ca sa primesc unban vreau sa intru pentru ca stiu ca prima oara am facut o greseala imensa iesind din cel mai bun clan de aceea vreau sa ma intorc si sa ma iertati daca se poate Sad
Sus In jos
→ღ♥•þί†ίк•♥ღ←
Admin
Admin
→ღ♥•þί†ίк•♥ღ←

Data de inscriere : 30/07/2013
Varsta : 27
Localizare : Undeva

MesajSubiect: Re: Cerere clan Mr.Zapacitu   Cerere clan Mr.Zapacitu EmptyDum Iun 01, 2014 4:03 am

Cerere clan Mr.Zapacitu 2026901608 Nesimtirea si injuraturile la adresa mea.. au lasat de dorit. Smile asa ca daca ai primit remove pe pb2.lcsnet daca ai venit la noi??
Sus In jos
Mr.Zapacitu

Mr.Zapacitu

MesajSubiect: Re: Cerere clan Mr.Zapacitu   Cerere clan Mr.Zapacitu EmptyDum Iun 01, 2014 4:08 am

Am luat remove pe pb2 deoarece chiar am vrut eu .. sa vin pe alta comunitate .
Vipera , chiar regret ca te-am injurat Sad jur ca nu se mai intampla vreodata .. Sad(
Te rog eu sa ma ierti pale 
Sus In jos
CaNNNaByS

Data de inscriere : 12/05/2014
Localizare : Turda

MesajSubiect: Re: Cerere clan Mr.Zapacitu   Cerere clan Mr.Zapacitu EmptyDum Iun 01, 2014 7:08 am

Un Cerere clan Mr.Zapacitu 4069679191 de incurajare.Vipera nu vezi ca omu incearca sa se schimbe?=)))))
Sus In jos
Mr.Zapacitu

Mr.Zapacitu

MesajSubiect: Re: Cerere clan Mr.Zapacitu   Cerere clan Mr.Zapacitu EmptyDum Iun 01, 2014 9:14 am

Uite om care ma intelege.. Smile)
Sus In jos
Mr.Megabyte

Mr.Megabyte

Data de inscriere : 27/05/2014
Localizare : Fagaras

MesajSubiect: Re: Cerere clan Mr.Zapacitu   Cerere clan Mr.Zapacitu EmptyDum Iun 01, 2014 9:39 am

Cerere clan Mr.Zapacitu 4069679191 si eu sper sa te schimbi Very Happy
Sus In jos
→ღ♥•þί†ίк•♥ღ←
Admin
Admin
→ღ♥•þί†ίк•♥ღ←

Data de inscriere : 30/07/2013
Varsta : 27
Localizare : Undeva

MesajSubiect: Re: Cerere clan Mr.Zapacitu   Cerere clan Mr.Zapacitu EmptyLun Iun 02, 2014 4:52 am

Cerere clan Mr.Zapacitu 3607095426 Revino cu o alta cerere peste 1 saptamana !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cerere clan Mr.Zapacitu   Cerere clan Mr.Zapacitu Empty

Sus In jos

Cerere clan Mr.Zapacitu
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere clan