Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine te-am găsit Vizitatorule, Bine ai venit Îti mulţumim pentru că ne-ai ales şi vrem să ştii că suntem mândrii că ai contribuit la dezvoltarea comunităţii datorită înregistrării tale.Te invitam săţi faci o prezentare uite aici: https://whov.forumgratuit.ro/f18-prezentare şi sa citeşti regulamentul , comunităţii pentru a evita sancţiunile https://whov.forumgratuit.ro/t21-regulament . Cu multa stimă şi respect .

Cerere UP wHo's#<.<3^K3nZ0r^vT

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
^K3nZ0r^

Data de inscriere : 04/01/2014
Varsta : 26

Cerere UP wHo's#<.<3^K3nZ0r^vT Empty
MesajSubiect: Cerere UP wHo's#<.<3^K3nZ0r^vT   Cerere UP wHo's#<.<3^K3nZ0r^vT EmptyMar Mar 11, 2014 11:14 am

Nick-ul tau:wHo's#<.<^K3nZ0r^vT
Gradul tau:vT
Gradul dorit:dS
Motive:Imi doresc acest grad pt a ajuta mai mult clanul cat de mult posibil
De ce crezi ca ai merita?:Pai ... am activitate si pe sv si pe forum Very Happy
Alte mentiuni:Va multumesc pt parereile pe care le veti lasa !!!!Very Happy
Sus In jos
wHo-Pepsi

Data de inscriere : 23/12/2013

MesajSubiect: Re: Cerere UP wHo's#<.<3^K3nZ0r^vT   Cerere UP wHo's#<.<3^K3nZ0r^vT EmptyMar Mar 11, 2014 11:22 am

Ce pot sa zic :1.Ai :pro:deoarece daca nu erai tu eu nu mai eram in clan acum!!!
                   2.Ai :pro:pt ca esti un bun player si meriti!!!
                   3.Ai :pro:pt ca ai un comportament adecvat si meriti sa ajungi cat mai sus !!!
                   4.Ai :pro:pt ca ma ajuti sa ridic clanul si sa am grija de el!!!
                   5.Ai :pro:pt tot ce ai facut si continui sa faci pt acest clan!!!
                  6.Ai :pro:pt ca incerci sa ne tii uniti!!!
                  7.Ai :pro:pt ca te zbati sa joci cat mai bn desii nu esti nr 1 de pe pb.lcsnet.ro (eu sunt nr 1 acolo)!!!
                  8.Ai :pro:pt ca esti printre cei 10-12 care voteaza clanul zilnic!!!
                  9.Ai :pro:pt ca te comporti frumos pe server, forum si faci reclama buna clanului!!!
                 10.Ai :contra:pt ca nu ma lasi sa imi schimb nick in bumblebee!!!

De la mn nu poti avea decat un mare :pro:si totusi e prea mic pt tine fratioare !!!

Ultima editare efectuata de catre wHo-Pepsi in Mar Mar 11, 2014 11:42 am, editata de 2 ori
Sus In jos
FloriN

FloriN

Data de inscriere : 28/12/2013
Varsta : 26
Localizare : OLT

MesajSubiect: Re: Cerere UP wHo's#<.<3^K3nZ0r^vT   Cerere UP wHo's#<.<3^K3nZ0r^vT EmptyMar Mar 11, 2014 11:25 am

PRO... esti bun...!
Sus In jos
https://whov.forumgratuit.ro
Sh@rK

Sh@rK

Data de inscriere : 30/07/2013
Varsta : 44
Localizare : La masa in pizda

MesajSubiect: Re: Cerere UP wHo's#<.<3^K3nZ0r^vT   Cerere UP wHo's#<.<3^K3nZ0r^vT EmptyMar Mar 11, 2014 12:13 pm

Cerere UP wHo's#<.<3^K3nZ0r^vT 2483974608 pune-ti nick-ul cu dS

Cerere UP wHo's#<.<3^K3nZ0r^vT 2995279848

$h@rK
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cerere UP wHo's#<.<3^K3nZ0r^vT   Cerere UP wHo's#<.<3^K3nZ0r^vT Empty

Sus In jos

Cerere UP wHo's#<.<3^K3nZ0r^vT
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere UP
» Cerere UP wHo#<.<3^K3nZ0r^cL
» Cerere Up by K3nZ0r!! :D
» Cerere UP wHo's#<.<3^K3nZ0r^vT
» Cerer Up K3nZ0r

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum