FloriN
Mesaje : 293 Data de inscriere : 28/12/2013 Varsta : 26 Localizare : OLT
| Subiect: Cainele Shar-Pei Lun Ian 27, 2014 5:37 am | |
| Shar-pei este o rasa de caine are originea in China , unde, foarte încet, a evoluat până la aspectul de astăzi. Rasa este renumit pentru caracterul său unic, potrivit pentru cei care caută pentru un animal de companie iubitor si jucaus. Shar Pei, care înseamnă "piele de nisip". Numele este derivat din două ideograme shar-pei din China, shu sens "nisip" și pei care înseamnă "piele", apoi "piele de nisip". Nu este clar dacă nisipul este indicativ de culoare (originalul este, de fapt, similară cu nisip de diferite nuante, cum ar fi miere), sau dacă ați indica materialul special a stratului: Dacă mângâie câinele în răspăr, de fapt, pare să mângâie nisipul . Shar-pei-a lungul timpului devenit, în esență, o moda câine și nu un gardian. De dimensiuni mici, mirosul și mantaua o companie mare face, chiar dacă aceasta nu trebuie uitat faptul că unele dintre bolile specifice rasa legate de trasaturi genetice, necesită o atenție constantă și dorința de a îngrijire este de multe ori o provocare. De asemenea, este important să ne amintim că exemplarele purtătorii de boli genetice grave (cum ar fi displazia de șold, genunchi, amilloidosi rinichi) nu ar fi jucat. În ceea ce privește " entropionului , cauza ereditara nu a fost definit în shar-pei, dar este recomandat să nu se reproduce persoanelor afectate.
| |
|
Mr.BroWn™
Mesaje : 477 Data de inscriere : 23/12/2013 Varsta : 26 Localizare : Paris
| Subiect: Re: Cainele Shar-Pei Lun Ian 27, 2014 5:44 am | |
| Da daca scriai si mai clar..nu cu aceasta culoare ca sa ma chiorasc
| |
|
→ღ♥•þί†ίк•♥ღ← Admin
Mesaje : 891 Data de inscriere : 30/07/2013 Varsta : 27 Localizare : Undeva
| Subiect: Re: Cainele Shar-Pei Lun Ian 27, 2014 5:57 am | |
| | |