Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine te-am găsit Vizitatorule, Bine ai venit Îti mulţumim pentru că ne-ai ales şi vrem să ştii că suntem mândrii că ai contribuit la dezvoltarea comunităţii datorită înregistrării tale.Te invitam săţi faci o prezentare uite aici: https://whov.forumgratuit.ro/f18-prezentare şi sa citeşti regulamentul , comunităţii pentru a evita sancţiunile https://whov.forumgratuit.ro/t21-regulament . Cu multa stimă şi respect .

cerere iesire clan S@D

In jos 
+3
sTeAuA 25
Bradea
All-StaR
7 participanți
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

cerere iesire clan S@D Empty
MesajSubiect: cerere iesire clan S@D   cerere iesire clan S@D EmptyLun Ian 20, 2014 1:56 pm

Frate acuma chear nu mai vr sa fiu in acest clan de rahat adica deja toata lumea face ce vr nu e cum a fost inainte acuma dai asa ACC t.c din prima nu mai astepti pareri nu nik dar na nu mai conteaza presimt ca clanul acesta nu o va mai duce bn foarte mult timp pt ca sau schimbat radical lucrurile in el de fata cum au fost dar na asta e ce sa va mai zic mult noroc si bft tuturor si multa sanatate  si bucurie Very Happy

SI SCZ CA AM ZIS CLAN DE RAHAT DAR SINCER NU MAI E CUM AFOST INAINTE wHo# DAR NA ASTA E DAC VOI NU VR SA LUATI MASURI ASUPRA CE SE INTAMPLA IN CLAN E PROBLEMA VOASTA

Si chear daca stiu ca nu voi maia vea ce cauta aici vreodata in acest clan si ca ami va fi si rusine sa mai vb cu vipera sau sa dau ochi in ochi cu jack dar sincer sa fiu nu mai e cum afost la inceput de cand au inceput donatile si una alta toti au grade mari si deja se cred smecheri... dar na asta nu ma priveste pe mn
Sus In jos
All-StaR

All-StaR

Data de inscriere : 06/12/2013
Varsta : 25
Localizare : Cluj-Napoca

MesajSubiect: Re: cerere iesire clan S@D   cerere iesire clan S@D EmptyMar Ian 21, 2014 12:37 am

S@D nu stiu ce ti-am facut de tot zici ca is smeker.... Ce daca am donat??Am donat pentru ca imi place clanu si vreau sa raman in el.. Si nu-ti mai fie ciuda ca am donat pentru dC si tu nu mai ai dC. Si tu chiar crezi ca eu am stricat clanu???
In fine hai ca nu-mi pun mintea cu prostii.. Daca Vipera si Jack cred ca eu am stricat clanu voi iesi din clan!!!!
Sus In jos
Bradea

Bradea

Data de inscriere : 23/10/2013
Varsta : 27
Localizare : Las Vegas

MesajSubiect: Re: cerere iesire clan S@D   cerere iesire clan S@D EmptyMar Ian 21, 2014 3:49 am

all-star nu il mai baga in seama abereaza ... si a esit din clan ca nu stie sa isi tina gura ..comenteaza prea mult pt ca este un ofticat . S@D mi-am schimbat parerea despre tine ....

am sa mai las topic.ul deschis pana mai pe seara ...
Sus In jos
sTeAuA 25

sTeAuA 25

Data de inscriere : 27/12/2013
Varsta : 37
Localizare : arad

MesajSubiect: Re: cerere iesire clan S@D   cerere iesire clan S@D EmptyMar Ian 21, 2014 5:50 am

cerere iesire clan S@D 4069679191 pentru iesirea lui S@D si donatiile sunt pentru a ajuta clanu nu pentru a fi smecheri  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad
Sus In jos
https://whov.forumgratuit.ro/
wHo-Pepsi

Data de inscriere : 23/12/2013

MesajSubiect: Re: cerere iesire clan S@D   cerere iesire clan S@D EmptyMar Ian 21, 2014 8:46 am

Mda nu inteleg pt ce te-ai intors sa te certi cu toti sau sa il mai parasesti odata
Sus In jos
Chocolate

Chocolate

Data de inscriere : 20/12/2013
Varsta : 26
Localizare : Targoviste

MesajSubiect: Re: cerere iesire clan S@D   cerere iesire clan S@D EmptyMar Ian 21, 2014 8:51 am

cerere iesire clan S@D 4069679191  imi erai ca un frate  Mad Mad  nu meriti sa fi in el.
Sus In jos
https://whov.forumgratuit.ro
→ღ♥•þί†ίк•♥ღ←
Admin
Admin
→ღ♥•þί†ίк•♥ღ←

Data de inscriere : 30/07/2013
Varsta : 27
Localizare : Undeva

MesajSubiect: Re: cerere iesire clan S@D   cerere iesire clan S@D EmptyMar Ian 21, 2014 9:11 am

S@D sa mai aud o vorba despre clan sau o jignire ca te zbor.
Sus In jos
https://whov.forumgratuit.ro
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cerere iesire clan S@D   cerere iesire clan S@D Empty

Sus In jos

cerere iesire clan S@D
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-