Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine te-am găsit Vizitatorule, Bine ai venit Îti mulţumim pentru că ne-ai ales şi vrem să ştii că suntem mândrii că ai contribuit la dezvoltarea comunităţii datorită înregistrării tale.Te invitam săţi faci o prezentare uite aici: https://whov.forumgratuit.ro/f18-prezentare şi sa citeşti regulamentul , comunităţii pentru a evita sancţiunile https://whov.forumgratuit.ro/t21-regulament . Cu multa stimă şi respect .

continuarea la propunerile mele

In jos 
+4
All-StaR
sTeAuA 25
w@r3w()Lf
Bradea
8 participanți
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

continuarea la propunerile mele  Empty
MesajSubiect: continuarea la propunerile mele    continuarea la propunerile mele  EmptyJoi Ian 09, 2014 12:09 pm

10.Va puteti expune parerea la recrutarea unui player.
11.Aveti obligatia sa vizitati forumul cel putin de 5 ori pe saptamana !
12.La iesire din clan aveti obligatia sa faceti un post pe forum unde sa va depuneti retragere!
13.Oricine va fi acceptat in wHo/wHo's va sta mai intai ceva timp cu cel mai mic grad. In aceasta perioada, orice greseala va putea fi ultima si va putea duce la neacceptarea in clan.
14.Dupa acceptarea in wHo/wHo's adica la gradul cel mai mic, trebuie sa dati dovada de activitate pe forum si pe  pe server. Doar prin activitate  puteti trece la un grad superior.
15.Nu cereti Upgrade dupa 2 zile ce ati intrat in clan ! Aveti rabdare ! Daca vedeti ca un player urca in grad  nu comentati. Asta inseamna ca probabil el a facut ceva ce sa merite premiat chiar,cu up!
16.Daca unii vor intra direct cu gradu mare, este deoarece ca il cunoastem de ceva vreme si ne-a dovedit ca merita.
17.Dupa ce cineva paraseste wHo/wHo's va putea ramane afara definitiv!

DACA VA PALCE SI ACESTEA DATI SI AICI  continuarea la propunerile mele  4069679191  SI CUI NUI PLACE SA DEA  continuarea la propunerile mele  2026901608  Very Happy
Sus In jos
Bradea

Bradea

Data de inscriere : 23/10/2013
Varsta : 27
Localizare : Las Vegas

MesajSubiect: Re: continuarea la propunerile mele    continuarea la propunerile mele  EmptyJoi Ian 09, 2014 2:38 pm

Cand mai faci propuneri te rog fa.le unde trebuie .. daca nu am sa dau T/C

sa zicem pro dar primele "propuneri" se aplica deja.

Pace... bafta in continuare
Sus In jos
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul
sTeAuA 25

sTeAuA 25

Data de inscriere : 27/12/2013
Varsta : 37
Localizare : arad

MesajSubiect: Re: continuarea la propunerile mele    continuarea la propunerile mele  EmptyVin Ian 10, 2014 5:45 am

continuarea la propunerile mele  4069679191 RESPECT
Sus In jos
https://whov.forumgratuit.ro/
All-StaR

All-StaR

Data de inscriere : 06/12/2013
Varsta : 25
Localizare : Cluj-Napoca

MesajSubiect: Re: continuarea la propunerile mele    continuarea la propunerile mele  EmptyVin Ian 10, 2014 5:49 am

Pro!! Sunt bune.
Sus In jos
FloriN

FloriN

Data de inscriere : 28/12/2013
Varsta : 26
Localizare : OLT

MesajSubiect: Re: continuarea la propunerile mele    continuarea la propunerile mele  EmptySam Ian 11, 2014 3:36 am

PRO oricum unele din ele se aplica deja nu trebuia un +1... degeaba.
Sus In jos
https://whov.forumgratuit.ro
Mr.BroWn™

Mr.BroWn™

Data de inscriere : 23/12/2013
Localizare : Paris

MesajSubiect: Re: continuarea la propunerile mele    continuarea la propunerile mele  EmptySam Ian 11, 2014 7:20 am

continuarea la propunerile mele  4069679191 
Sus In jos
Chocolate

Chocolate

Data de inscriere : 20/12/2013
Localizare : Targoviste

MesajSubiect: Re: continuarea la propunerile mele    continuarea la propunerile mele  EmptySam Ian 11, 2014 8:00 am

Sus In jos
https://whov.forumgratuit.ro
wHo-Pepsi

Data de inscriere : 23/12/2013

MesajSubiect: Re: continuarea la propunerile mele    continuarea la propunerile mele  EmptySam Ian 11, 2014 9:36 am

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: continuarea la propunerile mele    continuarea la propunerile mele  Empty

Sus In jos

continuarea la propunerile mele
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clan who ::  Clan wHo#<.<3 :: Clan wHo's :: Membrii-
Mergi direct la: