| sa vad parerea voasta | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 5:38 am | |
| eu ami dau demisia frate... care vr sa ies din clan sa dea PRO si care nu sa dea CONTRA ... asta e eu iau din cauza lu ala -1 si tot eu pic de prost ca nu respecta regulamentu mie unu chear ami pasa de acest clan si de regulamentu acestui clan aici sa vad parerea voastra acuma |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 5:40 am | |
| si chiat nu cred ca as fi meritat -1 dar na asta e decizia voastra...eu o respect |
|
| |
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul |
who's Cristi
Mesaje : 80 Data de inscriere : 31/12/2013 Varsta : 24 Localizare : Prin Boscheti :))
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 5:47 am | |
| meriti din plin ca nus singurul jucator care se planga de tine
Ultima editare efectuata de catre who's Cristi in Mier Ian 08, 2014 5:49 am, editata de 1 ori | |
|
| |
who's Cristi
Mesaje : 80 Data de inscriere : 31/12/2013 Varsta : 24 Localizare : Prin Boscheti :))
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 5:48 am | |
| Ma omule esti turc ?? sunt colonel uitate ma la membri!!!! si chiar cred ca o sa ies ca mam saturat de tine | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 5:50 am | |
| ma omule ce nu antelegi ca pana azi nu ai fost acolo la membri cL erai sL dar na nu mai conteaza astept sa vad decizia lu viper@ si alu jack si daca eu dau la acest topic PRO eu nu am ce sa mai zic decat mult noroc si bafta tuturor:D |
|
| |
who's Cristi
| | |
|
| |
who's Cristi
| eu tias zice in fata ceva | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 5:51 am | |
| Ba azi a schimbat acolo la membri sau aseara nus cand erai ieri acolo cu sL ai anteles dar na nu mai conteaza uitate si la celalant topic ameu si comenteaza si acolo si gata...
|
|
| |
who's Cristi
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 5:52 am | |
| ca eu mam saturat de figurile tale ca sunt si eu om | |
|
| |
who's Cristi
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 5:52 am | |
| ba eu ma dau capu de pereti!!! | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 5:56 am | |
| pe mn nu ma intereseaza ramai an clan din partea mea punete dC la wHo`s an locu meu si asta e eu atat astept parerea lor si daca ies fa ce vr an clanu asta nu ma mai intereseaza dar atata timp cat eu sunt an acest clan nu puteti face nimika pt ca eu chear m-am atasat de acest clan si nu vr ca cineva sa ai bata joc si sa ancalce regulamentu sa nu dau nume:@ si a anca mai o chestie sti cum se zice RESPECTAMA SI VEI FI RESPECTAT dar se pare ca cu tn nu se poate asta e tot timpul am respectat toti membri acestui clan dar daca uni nu mau respectat atunci sa nu au pretenti sa ai respect in continuare :@ |
|
| |
who's Cristi
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 5:57 am | |
| eu chiar ma dau cu capu de pereti !!!! | |
|
| |
who's Cristi
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 5:57 am | |
| chiar o sa ma implor de vipera sami ia un grad ) | |
|
| |
who's Cristi
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 5:58 am | |
| serios nu pot face nimika??? | |
|
| |
who's Cristi
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 5:59 am | |
| o sa vedem si mie imi place clanu si nu prea am chef de tine si de respectul tau tu aici in ultima vreme ai intrat de 2 ori pe sv si de acum chiar iti promit ca unul va iesi si daca nu iesi tu nici o secunda nu mai raman in clan! | |
|
| |
who's Cristi
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 5:59 am | |
| si stiu ca voi iesi eu ca nu scoate un dS pentru un cL | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 6:03 am | |
| ba uite ca osa schoata chear eu ma schot singur din clan si fac cerere uite acuma....
|
|
| |
who's Cristi
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 6:04 am | |
| fa ca si asa eu iti dau contra sa stii ca nu iesi pana nu intra vipera sau jack iesi tu ies si eu si cu asta basta | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 6:08 am | |
| ma eu nu ma mai cert cu tn fa ce vr din partea mea... eu am facut cerere iesire si gata nu mai ami pasa de ce aud la adressa ta.... gata subiect ancheiat... |
|
| |
who's Cristi
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 6:10 am | |
| tiam zis iesi tu ies si eu ! stai mai bine ca ies eu daca nu vrei sa ai deaface cu mine si nu da jack un dC pe un colonel amarat ca mine | |
|
| |
sTeAuA 25
Mesaje : 687 Data de inscriere : 27/12/2013 Varsta : 37 Localizare : arad
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 6:21 am | |
| Jack fa ceva te rog ca nu mai termina baietii | |
|
| |
who's Cristi
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 6:23 am | |
| sa ne deie afara pe amandoi | |
|
| |
Sh@rK
Mesaje : 335 Data de inscriere : 30/07/2013 Varsta : 44 Localizare : La masa in pizda
| Cristinel mai aud vreu comm ca alea de sus esti out si S@D daca tii la clan cum am mai zis stai cu sL in el si daca ai probleme cu cineva parca am zis sa vb cu mine sau vipera nu va faceti drepatate singuri......decizia iti apartine | |
|
| |
Sh@rK
Mesaje : 335 Data de inscriere : 30/07/2013 Varsta : 44 Localizare : La masa in pizda
| Cristinel mai aud vreu comm ca alea de sus esti out si S@D daca tii la clan cum am mai zis stai cu sL in el si daca ai probleme cu cineva parca am zis sa vb cu mine sau vipera nu va faceti drepatate singuri......decizia iti apartine | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta Mier Ian 08, 2014 6:24 am | |
| oke deci sa anteleg ca sunt sL acuma? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: sa vad parerea voasta | |
| |
|
| |