Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine te-am găsit Vizitatorule, Bine ai venit Îti mulţumim pentru că ne-ai ales şi vrem să ştii că suntem mândrii că ai contribuit la dezvoltarea comunităţii datorită înregistrării tale.Te invitam săţi faci o prezentare uite aici: https://whov.forumgratuit.ro/f18-prezentare şi sa citeşti regulamentul , comunităţii pentru a evita sancţiunile https://whov.forumgratuit.ro/t21-regulament . Cu multa stimă şi respect .

e foarte important !!!

In jos 
+2
Abs3ntul
who's Cristi
6 participanți
AutorMesaj
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul
Vizitator
Vizitator

e foarte important !!! Empty
MesajSubiect: Re: e foarte important !!!   e foarte important !!! EmptyMier Ian 08, 2014 4:23 am

e foarte important !!! 2026901608 Cristinel tu nu trebuie sa il asculti pe S@D uite iti promit ca voi vorbi cu V!pera si cu Jack despre el ca deja se plange lumea de el Sad

Gandestete bine Very Happy
Sus In jos
XOmuPaiangan

XOmuPaiangan

Data de inscriere : 12/10/2013
Varsta : 26
Localizare : Italia

MesajSubiect: Re: e foarte important !!!   e foarte important !!! EmptyMier Ian 08, 2014 5:15 am

e foarte important !!! 2026901608 Auzi ma? Ce te doare capu de iei? Vb cu vipera sau jack, nu mai fa chestii de astea,sau reclameaza pe forum.
Sus In jos
Bradea

Bradea

Data de inscriere : 23/10/2013
Varsta : 27
Localizare : Las Vegas

MesajSubiect: Re: e foarte important !!!   e foarte important !!! EmptyMier Ian 08, 2014 5:18 am

e foarte important !!! 2026901608
Sus In jos
sTeAuA 25

sTeAuA 25

Data de inscriere : 27/12/2013
Varsta : 37
Localizare : arad

MesajSubiect: Re: e foarte important !!!   e foarte important !!! EmptyMier Ian 08, 2014 5:50 am

e foarte important !!! 2026901608 stai in clan o sa rezolve Jack si vipera problema
Sus In jos
https://whov.forumgratuit.ro/
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: e foarte important !!!   e foarte important !!! EmptyMier Ian 08, 2014 6:01 am

Ma sti ce voi vorbiti asa dar nu stiti ce probleme apar cand esti dS sau dC si ce asumari trb sa ai asuprea clanului si membrilor voi vb acuma asa aiurea... dar nu e asa usor cum pare 1 la mana trb sa respecti regulamentu 2 la mana trb sa sti sa respecti membri 3 si 3 la mana daca e unu asa ca tn sa nu respecte regulamentu trb sa sti sa al faci sa anteleaga si nu imd vezi doamne daca au facut multi cereri Up si noi rpd Prima data uitate la vechimea lor an clan si la regulament si zimi mie daca eu iam dat din aia toti la cineva acc si sa nu fi avut ce scrie an regulament leam dat si respins nu numa acc deci tiam zis stai calm ...Very Happy si pe curu tau
Sus In jos
Sh@rK

Sh@rK

Data de inscriere : 30/07/2013
Varsta : 44
Localizare : La masa in pizda

MesajSubiect: Re: e foarte important !!!   e foarte important !!! EmptyMier Ian 08, 2014 6:05 am

S@D din pacate nu respecti cele 3 reguli pe care le-ai specificat.....nu am chef sa ma enervez asa aiurea cristinel contra si ai cL daca mai aud ceva legat de gradu pe care se speculeaza ca nu il ai iese urat pt ala
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: e foarte important !!!   e foarte important !!! Empty

Sus In jos

e foarte important !!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare