Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine te-am găsit Vizitatorule, Bine ai venit Îti mulţumim pentru că ne-ai ales şi vrem să ştii că suntem mândrii că ai contribuit la dezvoltarea comunităţii datorită înregistrării tale.Te invitam săţi faci o prezentare uite aici: https://whov.forumgratuit.ro/f18-prezentare şi sa citeşti regulamentul , comunităţii pentru a evita sancţiunile https://whov.forumgratuit.ro/t21-regulament . Cu multa stimă şi respect .

Cerere clan Ro[L]eX

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Ro[L]eX

Data de inscriere : 05/01/2014

Cerere clan Ro[L]eX Empty
MesajSubiect: Cerere clan Ro[L]eX   Cerere clan Ro[L]eX EmptyDum Ian 05, 2014 8:29 am

Nick: Ro[L]eX
Nume: Raul Pop
Varsta: 15
Steam On/Off: off
Y!M: lcs_sniper
De cine ai fost adus: [hammer]MaddoxX
Vechime cs: 4
De ce vre in clan?: Pentru ca ii cel mai tare ever.
Sus In jos
Chocolate

Chocolate

Data de inscriere : 20/12/2013
Varsta : 26
Localizare : Targoviste

MesajSubiect: Re: Cerere clan Ro[L]eX   Cerere clan Ro[L]eX EmptyDum Ian 05, 2014 9:06 am

Cerere clan Ro[L]eX 2026901608  sti dc cred ca madox a spus nu oin hammer si ai venit la noi noi nu suntem un clan derezerva suntem mai buni decat hammer. intelege ori aicea ori acolo nu suntem nisti prosti ci cei mai tari
Sus In jos
https://whov.forumgratuit.ro
Ro[L]eX

Data de inscriere : 05/01/2014

MesajSubiect: Re: Cerere clan Ro[L]eX   Cerere clan Ro[L]eX EmptyDum Ian 05, 2014 12:34 pm

cocosatu a scris:
Cerere clan Ro[L]eX 2026901608  sti dc cred ca madox a spus nu oin hammer si ai venit la noi noi nu suntem un clan derezerva suntem mai buni decat hammer. intelege ori aicea ori acolo nu suntem nisti prosti  ci cei mai tari

Da sa stii ca el numai ma ajutat
Eu cred ca wHo ii cel mai bun, Legend incepe sa se destrame si am ales cel mai bun clan , asa ca te rog eu cocosatule dami pro
Sus In jos
XOmuPaiangan

XOmuPaiangan

Data de inscriere : 12/10/2013
Varsta : 26
Localizare : Italia

MesajSubiect: Re: Cerere clan Ro[L]eX   Cerere clan Ro[L]eX EmptyDum Ian 05, 2014 12:54 pm

Deci 1. Nu e wHo clan de rezerva. 2. Sper sa fie asa cum zici tu. 3. Iti dau  Cerere clan Ro[L]eX 4069679191 dar vei intra in wHo's nu in wHo#
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cerere clan Ro[L]eX   Cerere clan Ro[L]eX EmptyDum Ian 05, 2014 12:54 pm

Cerere clan Ro[L]eX 2026901608 

Ultima editare efectuata de catre wHo's#<.<3S@D^dC in Dum Ian 05, 2014 1:27 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Sh@rK

Sh@rK

Data de inscriere : 30/07/2013
Varsta : 44
Localizare : La masa in pizda

MesajSubiect: Re: Cerere clan Ro[L]eX   Cerere clan Ro[L]eX EmptyDum Ian 05, 2014 1:14 pm

Cerere clan Ro[L]eX 4069679191

Jac[K]s0n the king
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cerere clan Ro[L]eX   Cerere clan Ro[L]eX EmptyDum Ian 05, 2014 1:32 pm

Cerere clan Ro[L]eX 1965786829

wHo's#<.<3Ro[L]ex^sL
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cerere clan Ro[L]eX   Cerere clan Ro[L]eX Empty

Sus In jos

Cerere clan Ro[L]eX
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-