| OmuPaiangan cere -> WHO | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
XOmuPaiangan
Mesaje : 187 Data de inscriere : 12/10/2013 Varsta : 26 Localizare : Italia
| Subiect: OmuPaiangan cere -> WHO Vin Dec 27, 2013 7:33 am | |
| Nick: wHo<.<3OmuPaiangan^cLNume: Adrian Varsta: 15 Steam On/Off: Off Y!M: magda.ovidiu@yahoo.comSkype: ovidiu.adrian34 De cine ai fost adus: nimeni Vechime cs: Am jucat 4 ani apoi m'am lasat si de 4 luni am inceput sa joc pe pblcsnet.ro De ce vre in clan?: Este pur si simplu.. PERFECT. | |
|
| |
wHo-Pepsi
| Subiect: Re: OmuPaiangan cere -> WHO Vin Dec 27, 2013 11:03 am | |
| Fa activitate in who's si cu timpu o sa ajungi si in who si sper sa termini cu certurile cu colegii | |
|
| |
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul |
Abs3ntul
| Subiect: Re: OmuPaiangan cere -> WHO Vin Dec 27, 2013 12:32 pm | |
| Fra eu iti zic parerea mea.... tot asa | |
|
| |
XOmuPaiangan
Mesaje : 187 Data de inscriere : 12/10/2013 Varsta : 26 Localizare : Italia
| Subiect: Re: OmuPaiangan cere -> WHO Vin Dec 27, 2013 12:40 pm | |
| Pepsi daca tu nu stii adevarata poveste mai bine nu deschide subiectul,Virgula vreea sa lase clanul dar nu gasea o scuza,vrea sa isi faca un clan cu unu. Si in plus a zis ca nu ii pasa daca iese din who,si mai si minte ca l-am injurat.(sunt activ pe forum mai mult ca tine ) Pace. | |
|
| |
wHo-Pepsi
| Subiect: Re: OmuPaiangan cere -> WHO Vin Dec 27, 2013 12:54 pm | |
| Nu vreau sa fac chat aici dar aia e parerea mea mai bn ramai in who's nu ai ce iti trebuie pt who si eu mai am si viata personala ceea ce tu nu cred ca stii ce e aia....... scuze pt ce am scris innainte dar nu sunt obligat sa stau 24/24 pe sv si pe forum si daca vipera si jackson nu zic nimic atunci sa nu te aud pe u ca imi dai mie lectii | |
|
| |
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul |
w@r3w()Lf
Mesaje : 82 Data de inscriere : 19/12/2013 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: OmuPaiangan cere -> WHO Vin Dec 27, 2013 1:03 pm | |
| Ai doar cL in wHo's si vrei in wHo#?...... imi pare rau cand o sa ajungi acolo la dS atunci vei putea veni la wHo# pana atnuci | |
|
| |
Sh@rK
Mesaje : 335 Data de inscriere : 30/07/2013 Varsta : 44 Localizare : La masa in pizda
| Subiect: Re: OmuPaiangan cere -> WHO Vin Dec 27, 2013 1:37 pm | |
| Ok deci in primu rand nu vreau sa vad cearta intre voi.... in al doilea rand Paiangane noi am vorbit ceva ramai in wHo's deocamdata cu cL deaocamdata apoi vedem oricum ai un mare + fata de restu ca faci ceva palpabil pt server cu acele video foarte reusite nu vreau sa vad de la nush cine ca da si inca ceva pana cand eu sau V!per@ nu raspunde la diferite cereri incercati sa nu mai dat T/C!! | |
|
| |
→ღ♥•þί†ίк•♥ღ← Admin
Mesaje : 891 Data de inscriere : 30/07/2013 Varsta : 27 Localizare : Undeva
| Subiect: Re: OmuPaiangan cere -> WHO Sam Dec 28, 2013 5:22 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: OmuPaiangan cere -> WHO | |
| |
|