Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Bun Venit pe forumul nostru. Pentru o buna vizionare te rugam sa te inregistrezi.

Welcome to our forum. For proper viewing, please register.
Clan who
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine te-am găsit Vizitatorule, Bine ai venit Îti mulţumim pentru că ne-ai ales şi vrem să ştii că suntem mândrii că ai contribuit la dezvoltarea comunităţii datorită înregistrării tale.Te invitam săţi faci o prezentare uite aici: https://whov.forumgratuit.ro/f18-prezentare şi sa citeşti regulamentul , comunităţii pentru a evita sancţiunile https://whov.forumgratuit.ro/t21-regulament . Cu multa stimă şi respect .

OmuPaiangan cere -> WHO

In jos 
+2
wHo-Pepsi
XOmuPaiangan
6 participanți
AutorMesaj
XOmuPaiangan

XOmuPaiangan

Data de inscriere : 12/10/2013
Varsta : 26
Localizare : Italia

OmuPaiangan cere -> WHO Empty
MesajSubiect: OmuPaiangan cere -> WHO   OmuPaiangan cere -> WHO EmptyVin Dec 27, 2013 7:33 am

Nick: wHo<.<3OmuPaiangan^cL
Nume: Adrian
Varsta: 15
Steam On/Off: Off
Y!M: magda.ovidiu@yahoo.com
De cine ai fost adus: nimeni
Vechime cs: Am jucat 4 ani apoi m'am lasat si de 4 luni am inceput sa joc pe pblcsnet.ro
De ce vre in clan?: Este pur si simplu.. PERFECT.
Sus In jos
wHo-Pepsi

Data de inscriere : 23/12/2013

MesajSubiect: Re: OmuPaiangan cere -> WHO   OmuPaiangan cere -> WHO EmptyVin Dec 27, 2013 11:03 am

OmuPaiangan cere -> WHO 2026901608 Fa activitate in who's si cu timpu o sa ajungi si in who si sper sa termini cu certurile cu colegii
Sus In jos
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul
XOmuPaiangan

XOmuPaiangan

Data de inscriere : 12/10/2013
Varsta : 26
Localizare : Italia

MesajSubiect: Re: OmuPaiangan cere -> WHO   OmuPaiangan cere -> WHO EmptyVin Dec 27, 2013 12:40 pm

Pepsi daca tu nu stii adevarata poveste mai bine nu deschide subiectul,Virgula vreea sa lase clanul dar nu gasea o scuza,vrea sa isi faca
un clan cu unu. Si in plus a zis ca nu ii pasa daca iese din who,si mai si minte ca l-am injurat.(sunt activ pe forum mai mult ca tine Razz )
Pace.
Sus In jos
wHo-Pepsi

Data de inscriere : 23/12/2013

MesajSubiect: Re: OmuPaiangan cere -> WHO   OmuPaiangan cere -> WHO EmptyVin Dec 27, 2013 12:54 pm

Nu vreau sa fac chat aici dar aia e parerea mea mai bn ramai in who's nu ai ce iti trebuie pt who si eu mai am si viata personala ceea ce tu nu cred ca stii ce e aia....... scuze pt ce am scris innainte dar nu sunt obligat sa stau 24/24 pe sv si pe forum si daca vipera si jackson nu zic nimic atunci sa nu te aud pe u ca imi dai mie lectii
Sus In jos
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul
Sh@rK

Sh@rK

Data de inscriere : 30/07/2013
Varsta : 44
Localizare : La masa in pizda

MesajSubiect: Re: OmuPaiangan cere -> WHO   OmuPaiangan cere -> WHO EmptyVin Dec 27, 2013 1:37 pm

Ok deci in primu rand nu vreau sa vad cearta intre voi.... in al doilea rand Paiangane noi am vorbit ceva ramai in wHo's deocamdata cu cL deaocamdata apoi vedem oricum ai un mare + fata de restu ca faci ceva palpabil pt server cu acele video foarte reusite nu vreau sa vad de la nush cine ca da  OmuPaiangan cere -> WHO 3607095426  si inca ceva pana cand eu sau V!per@ nu raspunde la diferite cereri incercati sa nu mai dat T/C!!
Sus In jos
→ღ♥•þί†ίк•♥ღ←
Admin
Admin
→ღ♥•þί†ίк•♥ღ←

Data de inscriere : 30/07/2013
Varsta : 27
Localizare : Undeva

MesajSubiect: Re: OmuPaiangan cere -> WHO   OmuPaiangan cere -> WHO EmptySam Dec 28, 2013 5:22 am

Mda. Daca eu Sau jack nu raspundem nu inseamna ca nu avem grija de cereri..
Mda.. Se vede nu cititi deloc forumull.. Smile sau reg..
+ Aici vedeti cum puteti intra in wHo# Mare. Razz
https://whov.forumgratuit.ro/t222-impportant-pt-cei-din-whos
Sus In jos
https://whov.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: OmuPaiangan cere -> WHO   OmuPaiangan cere -> WHO Empty

Sus In jos

OmuPaiangan cere -> WHO
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare