| Eu nu stau asa | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mr.BroWn™
Mesaje : 477 Data de inscriere : 23/12/2013 Varsta : 26 Localizare : Paris
| Subiect: Eu nu stau asa Lun Aug 11, 2014 2:07 pm | |
| Nick: wHo#<.<3Mr.BroWn^dC Nume: - Vechime clan?: 8 luni cred Y!M: brown_brownel Skype: - De ce vrei sa iesi?: Nimeni nu mai intra si nimic nu se intampla.. masuri nu se iau. Cred ca daca se va continua asa se duce clanul. Eu ies, sper ca nu va suparati pe mine , dar nu mai are rost . Toata lumea stie ca doar 2 sau 4 membrii intra pe lcsnet sau pe serverul nostru. Indiferent de raspunsul vostru, sper ca vom ramane prieteni.
Va doresc mult succes in activitatea voastra. <3 | |
|
| |
→ღ♥•þί†ίк•♥ღ← Admin
Mesaje : 891 Data de inscriere : 30/07/2013 Varsta : 27 Localizare : Undeva
| Subiect: Re: Eu nu stau asa Mar Aug 12, 2014 4:50 am | |
| Mr.bRown dar la sedinta de ce nu ai venit.. ? | |
|
| |
Mr.BroWn™
| Subiect: Re: Eu nu stau asa Mar Aug 12, 2014 5:04 am | |
| | |
|
| |
sTeAuA 25
Mesaje : 687 Data de inscriere : 27/12/2013 Varsta : 37 Localizare : arad
| Subiect: Re: Eu nu stau asa Mar Aug 12, 2014 5:23 am | |
| BroWn ce putem sa facem daca nu vor sa intre ? Sa ai dam afara pe toti ?? Crezi ca noua ne convine ??? La ultimele sedinte nu ai fost , inseamna ca nu ati pasa de clan . Dc nu ai vrut ? Yo nu vreau sa parasesti clanu si sa ne ajuti sa aducem membrii noi in clan . | |
|
| |
ρξRξϞϞΔ
Mesaje : 174 Data de inscriere : 07/03/2014 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Fratee
| Subiect: Re: Eu nu stau asa Mier Aug 13, 2014 2:24 am | |
| Sper sa nu va suparati pe mine dar E VARA !!! Toti ies afara si se distreaza, pleaca in vacante, pleaca in tabere, pleaca la tara... Asta e vara Brownica !!! Asa ca nu va plangeti ca nu intra lumea ca nu are rost. Vedeti voi cand incep din nou orele! Uite de ex eu nu am mai intrat pt. ca: 1. Am fost plecat 2. Am fost in tabara 3. Am iesit zi de zi afara (de la 9.00 am pana la 11.00 pm) asa ca nu am mai intrat! Repet nu va suparati pe mine pt. comentariul asta indraznet dar E VARA TATI si majoritatea playerilor din aceasta comunitate nu mai au timp si de sv si/sau forum. Steaua... Ai spus intr.un topic ca tu ai 27 de ani si chiar daca te duci la servici ai timp sa intri pe sv si/sau pe forum. EEE. Gandeste.te daca ai fi avut 16 ani cum am si eu... Ce? Nu ai fi iesit pe.afara toata ziua. Nu ai fi plecat si u la mare...... Nush zic si eu. Din cauza asta nu am mai PUTUT sa intru. P E N T R U C A I M I T R A I E S C C O P I L A R I A Repet nu va suparati pe mine pt ca am zis chestiile astea dar e doar parerea mea si fiecare om poate sa isi expuna parerea intr.un mod sau altul! | |
|
| |
CaNNNaByS
Mesaje : 100 Data de inscriere : 12/05/2014 Varsta : 26 Localizare : Turda
| Subiect: Re: Eu nu stau asa Mier Aug 13, 2014 3:04 am | |
| De acord cu tine dar 2-3 minnute pe forum nu strica.Eu is plecat din tara dar intru de pe telefon mi-am luat o cartela de acolo cu net si merge.Acuma ca nu intrati pe forum se intelege ca doar sunteti in vacanta si mno va distrati ca dupaia iara sunteti pe invatat si pc:D | |
|
| |
Mr.BroWn™
| Subiect: Re: Eu nu stau asa Mier Aug 13, 2014 3:12 am | |
| Bun.. Eu nu ma refeream la anotimp. Si inainte era la fel. | |
|
| |
CaNNNaByS
Mesaje : 100 Data de inscriere : 12/05/2014 Varsta : 26 Localizare : Turda
| Subiect: Re: Eu nu stau asa Mier Aug 13, 2014 3:25 am | |
| Nu era inainte eram mai multi.Eu as vrea sa ramai alaturi. Suntem un clan si trebuie sa ne sustinem oricat de rau am duceo | |
|
| |
Mr.BroWn™
| Subiect: Re: Eu nu stau asa Vin Aug 15, 2014 12:47 am | |
| Raman cu voi . Dar sambata nu pot veni pe server, sunt plecat la tara | |
|
| |
ρξRξϞϞΔ
Mesaje : 174 Data de inscriere : 07/03/2014 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Fratee
| Subiect: Re: Eu nu stau asa Vin Aug 15, 2014 1:30 am | |
| Pup brownica. Ramai bigbaros pe viata :** ))) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Eu nu stau asa | |
| |
|
| |
| Eu nu stau asa | |
|